Trening uke 18

06.05.2012 - 9:13 pm // Hverdag


Glemte (gadd ikke) helt forrige uke, men det var sånn cirka det samme som det pleier. Litt lite løping, men ble i alle fall en fin 9-kilometer forrige lørdag. Men over til denne uken. Trodde denne uken var ganske dårlig, men når jeg ser tilbake så er den helt ok. Ikke bra, ikke dårlig. Kunne tenkt meg tre flere løpeøkter før jeg sier meg fornøyd, så da prøver jeg på det i uke 19! Skal også prøve å legge opp et ordentlig opplegg, og være flink til å skrive ned antall repetisjoner, kilo og ikke minst hva øvelsene heter. Er litt sløv på det, men føler meg så dum når jeg spør hver gang “hva heter denne øvelsen her?” “og hva heter denne?” “og denne da?” Men for min egen del så skal jeg dra med meg notatblokka mi i studio denne uka, og skrive ned alle øvelsene vi tar!

I uke 19 har jeg tre mål: 1. få til tre løpeøkter. 2. øke antall kilo på en armøvelse som jeg ikke husker navnet på og 3. få til en økt med styrke på bein. Jeg nekter egentlig styrke på bein, for da klarer jeg ikke å løpe på to dager, men jeg vet at det er viktig så styrke på bein it is.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)