Sjette mai

06.05.2012 - 2:28 pm // Hverdag

20120506-142339.jpg

20120506-142332.jpg
Søndag, søndag, søndag! Planen var å sove til tolv, minst, for jeg kom meg ikke i sengs før to i matt. Neida! Ble vekket med frokost på senga klokken ti, og mens jeg fordøyde sjokket så jeg litt på The O.C. Kom meg etter hvert ut av senga, og da fant jeg ut at det var fantastisk vær! I går snødde det, i dag var det mange, mange plussgrader. Perfekt vær for en tur ut i været med andre ord. Så da tok jeg med meg Angelica og vogna, så la vi ut på tur. To kilometer ble til fem, og fem ble til ti. Til slutt hadde vi gått og løpt 12,69 kilometer og jeg er storfornøyd! Beina mine er helt gele nå, men Red Bullen jeg kasta i meg gjorde underverker. Nå skal jeg fortsette med pensumbøker, og så skal jeg slenge ut ukens treningsinnlegg. ELSKER søndager!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)