Pancakes for breakfast

21.04.2012 - 11:10 am // Mat og drikke

Hihi, verdens søteste ♥

Startet lørdagen med og tro at jeg hadde sovet veldig lenge (sånn at klokka var typ 14 eller noe), men nektet å se på klokken så da dro jeg meg heller opp av sengen. Klokken var bare ti på ti… Oh well, da var jeg tidlig i gang i dag. Mekket sammet en pannekakerøre med sukrin istedenfor sukker, og den ble faktisk veldig god. Ikke like god som med vanlig sukker, men ganske i nærheten. Jeg elsker pannekaker, men det er kun hvis det er jeg selv eller bestemoren min som lager det. Alle andres synes jeg smaker ganske dritt for å være helt herlig.

Men back to work. Om 531 508 sekunder er jeg ferdig med mattetentamen, kjemitentamen og alle andre tentamener, og jeg teller bokstavelig talt ned minuttene.

En kommentar to “Pancakes for breakfast”

  1. Heidi:

    “For å være helt herlig” hihi

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)