Pancakes for breakfast

April 21, 2012

Hihi, verdens søteste ♥

Startet lørdagen med og tro at jeg hadde sovet veldig lenge (sånn at klokka var typ 14 eller noe), men nektet å se på klokken så da dro jeg meg heller opp av sengen. Klokken var bare ti på ti… Oh well, da var jeg tidlig i gang i dag. Mekket sammet en pannekakerøre med sukrin istedenfor sukker, og den ble faktisk veldig god. Ikke like god som med vanlig sukker, men ganske i nærheten. Jeg elsker pannekaker, men det er kun hvis det er jeg selv eller bestemoren min som lager det. Alle andres synes jeg smaker ganske dritt for å være helt herlig.

Men back to work. Om 531 508 sekunder er jeg ferdig med mattetentamen, kjemitentamen og alle andre tentamener, og jeg teller bokstavelig talt ned minuttene.

1 Comment
April 21, 2012 @ 8:03 pm

“For å være helt herlig” hihi

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*