MOVIE FROM PARIS

10.04.2012 - 8:13 pm // Filmer og serier

Good day! Kan ikke si jeg hadde en veldig god følelse når jeg sto og ventet på bussen halv ni i dag mens regnet hølja ned. Fikk et lite hint av den følelsen man fikk når man skulle i barnehagen eller sove hos venner når man var mindre, og man absolutt ikke hadde lyst til det… Men skoledagen gikk unna, og nå er det én dag mindre før det er ferie igjen. Etter en veldig slapp ferie uten noe skolearbeid (hvor faen ble dagene av?) lider jeg mildt sagt nå. Har masse, masse, masse og ta igjen før heldagser, så de neste ukene kommer til å være jævlige. Strømmen hadde fortsatt gått, så ble ingen trening i dag heller. Oh well, satser på et bedre liv om noen år. Noe som ikke innebærer matte, fysikk eller kjemi.

Lagde forresten en video fra Paris for hundre år siden som jeg glemte å vise. Sett på HD for bedre kvalitet. Nå merker jeg at jeg savner Paris noe veldig!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)