Litt nytt

08.04.2012 - 2:57 pm // Mote,Shopping


Jeg elsker smykket jeg kjøpte i går! Egentlig burde jeg vel ikke kjøpt noe av dette, ettersom at jeg bare har en million liknende ting fra før, men det går så bra så. Skal bli flinkere til å bruke smykkene mine, i hvert fall ringene. Ender opp med at jeg bruker de de første timene på skolen, og så tar jeg de av. Å skrive med hundre ringer på fingeren er ikke alltid like enkelt. Men nå er det (forhåpentligvis) slutt på det, så får vi se hvor lang tid det tar før jeg har glemt at jeg kjøpte dette…

Nå er klokken snart tre, og da er det én time til jeg begynner på jobb. Jobber til ti, men ettersom at det er søndag og helligdag tror jeg det skal bli mye å gjøre. Satser i hvert fall på det! Har fått unnagjort en intervalløkt, så nå har jeg i hvert fall god samvittighet resten av dagen. Fikk til og med ny makspuls, ikke verst! Men før det skal jeg prøve å lage meg en (sunn) middag. Hele påsken har jeg ikke gjort noe annet enn å spise én gang om dagen, og når jeg har det har det bare vært dritt. Så fra og med NÅ er det slutt på påskegodt, og full fokus på trening og sunn mat.

2 kommentarer to “Litt nytt”

  1. kristinefargerik:

    SMYKKET!!! <3 Hvor er det fra? :o

  2. Martine Ruud:

    Det er fra Ur&Penn (tror jeg butikken heter:p)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)