IKEA <3

21.03.2012 - 5:16 pm // Shopping

I stad var det faktisk 18 grader ute. 18!!! Det er jo bare sykt, nå har jeg faktisk trua på at våren virkelig har kommet for å bli.

Etter skolen i dag måtte jeg levere sykkelen på service. Greit og sjekke at alt er i orden, men etter og ha rotet i over en time for å finne frem var jeg mildt sagt pissed. Men fikk levert den, og deretter tok jeg turen på IKEA. Og Gud som jeg ELSKER IKEA, og nei, det er ikke ironi. Fikk røsket med meg alt jeg trengte pluss en hel haug til, og det vil si blant annet rullgardin, kontorstol og cocktail-glass. Wihu! Kjøpte også en blomst, men trodde den var falsk, noe den ikke var, og det fant jeg ut ved kassa. Noen visste kanskje fra før av at blomster er den tingen jeg mener er tingen hvor man waster mest penger. Jeg har sagt at jeg aldri skal kjøpe (ekte) blomster, men nå røyk altså det.
20120321-161421.jpg

20120321-161408.jpg
JAJA. Trøster meg med at blomsten var fin, at vi fikk gratis middag OG at rommet mitt nå kommer til og bli nesten fullkomment.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)