Jentehelg

15.01.2012 - 1:24 pm // Foto

 Deilig.
 Me and Maria Carey!
 Fett lat, azz.

 Fiiine bursdagskortet til Lina.

Lina og Maria!

Her er litt bilder fra helgen- jeg synes at tiden går så fort for tiden, plutselig er det mandag, og så er det plutselig helg. Men jeg klager ikke, for det betyr bare en ting, nemlig at vi går mot vååår! Nå er jeg så lei minusgrader og snø, og når vårtegnene kommer skal jeg være evig lykkelig.

Denne helgen har vært skikkelig perfekt. Fredag startet med filmkveld uten film, sånn egentlig. Atonement var syykt dryg i begynnelsen, så etter sånn cirka fem minutter ga jeg opp. Not my cup of tea! I går var Lina, Maria, Heidi og jeg i Sverige, and it was awesome! Fikk handlet en jakke (ikke meningen…), shampoo og godteri. That was pretty much it. Etter at vi var ferdig på Nordby dro vi til Lina hvor det var bursdagsfeiring for Lina som akkurat har fyllt atten år. Koselig, men på grunn av umenneskelige busstider måtte vi dra så tidlig som 21:50. Not cool! Men da fikk jeg lagt meg sånn halvveis tidlig, så i dag er jeg ganske opplagt. Ligger i senga og øver til en gymprøve vi har i morgen, men det går egentlig helt greit. 50 % er ting man vet av seg selv, og de resterende 50 %’ene skal jeg øve på nå. Etterpå blir det en times jobb, og deretter en knallhard styrkeøkt. Har ordnet slik at jeg muligens kan få trene hos naboen som har et eget styrkerom med en del vekter, så da blir det kanskje til at jeg kan gjøre det 2-3 ganger i uken. Starter med 2, så får jeg heller øke etterhvert. Nå begynner kondisjonen å komme på plass, og det er så sykt deilig!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)