Sigma 50mm F1.4

27.12.2011 - 2:57 pm // Foto

De som sier at lykke ikke kan kjøpes for penger, eier ikke et kamera hvor man kan kjøpe objektiv til. I dag kom endelig, endelig, endelig den etterlengtede julegaven min, nemlig Sigma 50mm F/1.4. Det første som slo meg når jeg åpnet pakka var herregud så forbanna stort og tungt, makro-objektivet er jo halvparten så stort! men så gikk det over. Det er så perfekt som det kan få blitt. Kan ta bilder i dårlig lys (hovedgrunnen til at jeg ønsket meg det), fokuserer uten noe støy og ikke minst er det superraskt. Et skikkelig bra objektiv med andre ord. Det ble kjøpt gjennom Japanphoto.no, og jeg vil egentlig anbefale den butikken samt Sigma. Jeg har nå tre objektiver jeg bruker, 18-200mm, 50mm f.2.8 (makro) og nå dette. Alle fra Sigma. Det er mye billigere enn f.eks. Nikkor, og jeg synes at de fungerer akkurat slik jeg ønsker. Standardobjektivet som fulgte med kameraet har jeg kvittet meg med for lengst. Jeg tror jeg endelig kan si at kamera-samlingen min er komplett, i hvertfall når det gjelder speilrefleksen. Kunne fortsatt tenkt meg ett Canon G12, men har hørt så mye dritt om det, at jeg ikke kjøper det allikevel. Kunne også kanskje tenkt meg 18-300mm eller noe rundt der, men det er kun hvis jeg skulle dratt til Afrika for å reise på safari. Men for now så er samlingen min komplett. Endelig!

En kommentar to “Sigma 50mm F1.4”

  1. kristinefargerik:

    Har ingenting dårlig å si om min G12, har hatt det i noen mnd nå og tar de fleste bildene mine med det :) Men skal kjøpe meg nytt speilrefleks snart da, så da blir det vel mest bilder med det :D Men G12’en er så deilig å ha med seg om man ikke gidder å drasse på speilrefleksen :D

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)