Ryddekick

20.09.2011 - 9:29 pm // Hverdag

21:26

Nettopp kommet ut av dusjen, etter noen velfortjente minutter. Klokken halv åtte fikk jeg tidenes ryddekick, og da ryddet jeg hele førsteetasjen (minus noen rom), tok ut alt av kjøleskapet, vasket det, og satte inn nye matvarer, satte over klesvasker, tok ned klesvasker og i det hele. Nå er jeg endelig ferdig, og nå er det ganske strøkent her. I like it! Planen var egentlig å rekke en episode av SATC før Grey´s begynner ,men nå er jo klokken snart halv, så innen jeg rekker å publisere dette innlegget har det jo begynt. I dag har jeg for første gang på lenge vært ganske flink, og gjort meg ferdig med leksene med en gang, og som sagt, ryddet mye. Skal lage en kanne med smoothie, sette frem druer og tenne lys mens jeg ser på Grey´s. Er litt smålig serie-deprimert for tiden, ettersom at jeg er ferdig med Rookie Blue. Om noen har peiling på når neste sesong kommer på lufta, vær så snill og skrik ut. Jeg er faktisk ganske desperat etter og få se hva som skjer med Sam Swarek, Andy McNally og resten av folk.

3 kommentarer to “Ryddekick”

 1. kristinefargerik:

  Flink du er, skulle ønske jeg også var like flink!! :)

 2. Karoline:

  Hvorfor solkremen i kjøleskapet?
  Vet du om 90210 sesong 4 går på tv nå? Isåfall hvilken kanal og når?

 3. Martine Ruud:

  Karoline: For da holder den seg bedre/lengre :-) Og nei, den har akkurat kommet ut i USA, så jeg laster det ned fra torrentz.com :-) Bare søk 90210 s04e01

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)