My mom is an angel and my das is superman

18.06.2011 - 10:20 pm // Foto

22:11

Verdens beste ♥

I dag har brukt mange timer på å vaske gulv og vegger i to stuer her hjemme, så det var skikkelig deilig og dra på grilling hos tante og de på kvelden. Herlig mat og herlig stemning. Elsker slike kvelder, og håper det kan bli mange av de i sommer, både i Norge og på campingen. Nå skal jeg sette på “The Secret Life og Bees” og prøve å sovne etter det.

2 kommentarer to “My mom is an angel and my das is superman”

  1. el:

    heeeiii..ramla over bloggen din da jeg egentlig leta etter river island sjappa i london…så ble jeg sittende en stund og lese her da, og titte på bildene dine…jeg er egentlig ingen stor blogg leser…men du skriver så koslig og personlig og hårfargen din er helt rå!!!! helt totally smashing! jeg liker stilen din. så..kanskje jeg stikker innom her igjen. takk for koslig lesing.

  2. Martine Ruud:

    Hei! Tusen takk for en hyggelig kommentar! Det er sånne jeg setter stor pris på! Ha en fin dag videre :-)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)