We Will Rock You

25.02.2011 - 11:51 am // Hverdag

09:35

I går var vi og så på musikalen “We Will Rock You”, and hell they did! Det var rett og slett helt sinnsykt bra, og folkene som var med sang jo fantastisk. ELSKET stemmen til hovedrollen, Ricardo Afonso, og tenkte bare “nei, nei, nei, jeg kommer aldri til å høre den stemmen igjen!” gjennom hele forestillingen. Men det var før jeg visste at man kunne kjøpe en cd med cast recording. Smiiil! Showet holdt på i 3 timer, og selv om jeg lukket øynene noen ganger, så var det rett og slett bare sick bra. Har aldri vært på musikal før, men vil si at skal du se en, bør du se denne. Jeg bestilte billetter gjennom londonmusikaler.no, trodde egentlig det var vræl, men jeg fikk billettene, og plassene var fine.

Sånn. Nå er klokken ti over halv ti i London, og vi skal snart ut for å spise frokost på Garfunkels (<3) aller først må jeg ha en gigantisk latte fra Starbucks. Er så sykt trøtt! Skal bare shoppe, eventuelt sightseeing (må se ann været) også skal jeg på London Dungeon i dag.

En kommentar to “We Will Rock You”

  1. Marte :-):

    Du må kose deg i London da, heldige deg :)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)