epic fail

25.02.2011 - 11:17 pm // Mote,Shopping

20:27

I dag har vært den ultimate shopping-dagen. Startet med en herlig engelsk frokost på “Pride of Paddington”, før vi dro til Westfield for å bytte en del jeg kjøpte på HM i går og Conversene. Sistnevnte var jeg litt usikker på, men når jeg fikk byttet til en strl mindre angrer jeg ikke at all. De passer mye bedre nå, men selv 40 er litt stort! (What the hell?! Jeg har alltid brukt 41…) På Westfield handlet jeg for mange, mange pund på HM. De har/hadde så sinnsykt mye fint der, så endte opp med masse fint. Fant blant annet tidenes kjole og en grå blazer. Skal kjøpe den kjolen (leopard-kjolen) i sort og. Vurderer å kjøpe den i rosa eller mønstret også, fordi de satt så fint på.

Når vi tok undergrounden tilbake til hotellet, var vi her 2 pm, og da sjekket jeg arket med billettene til London Dungeon, og der sto det at billettene var fra 12:30-14:30! Fikk helt panikk, så vi slang på oss ytterklæra og heiv oss i en cab. Var der 14:40, og billettene fungerte tydligvis, men køen var jo… milevis! Så da dreit vi heller i det (det var de 660 kronene…) og tok heller undergrounden til Oxford Streed. Spise først på Angus Steakhouse (anbefales ikke. Spist der to ganger, og ingen av gangene har virkelig vært “wow”. Du får mye bedre mat på Garfunkelsk til halvparten av prisen!) og deretter shoppet vi. Fant to perfekte shortser på Miss Selfridge, og verdens fineste jakke på Dorothy Perkins. Viser jakken i et senere innlegg. Den er rett og slett ALT jeg har lett etter!

I morgen blir det aller først en stooor engelsk frokost, deretter sightseeing. Selv om jeg har gjort det før, gleder jeg meg masse til det! Men da blir det til at jeg tar med boblejakka mi. To timer på toppen av en buss kan nok bli litt chilly. Jaja, her er litt bilder fra i dag, og store deler av hva jeg har kjøpt. Føler meg ganske… rar! Resten av kvelden blir det lesing i blader og litt i “The Style.” Foreløpig virker den boka veldig bra :-)
Dette gikk jeg med på KVELDEN. På dagen hadde jeg på meg en genser i stedefor jakka. Blir utrolig glad av å kunne gå med sommerklær!

Nytt favorittskjørt fra Doroty Perkins. Samme som jeg har på meg øverst.Etterlengtet blazer fra HM, og en random veske jeg kjøpte fra New Look som har blitt en ny favoritt. Helt perfekt strl til storbyshopping.
Verdens fineste kjole, topp, genser og skjørt. Alt fra HM.

Nyyyydelig smykke fra Miss Selfrige. Elsker detaljene på det!Og endelig fant jeg verdens fineste shortser. Den brune vurderer jeg å kjøpe i grå og, men er relativt dyr. (34 pund..)Lauren Conrad bøker. Ingen av butikkene jeg har vært i har hatt L.A Candy, og siden det er den første får jeg ikke begynt å lese.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)