I´m in London, baby!!!

24.02.2011 - 7:26 pm // Hverdag

17:13

Gad, i London er det så varmt at jeg SVETTER når jeg går i genser!!! Det er hva jeg kan kalle lykke på jord. Når det blåser, merker du at det er vår i lufta. Herlig!

Flyturen gikk overraskende fort. Når man sovner før flyet har tatt av, da har man flydd mye. Var ganske deilig at vi plutselig var i London, og flyplassen gikk raskt og undergrunnen gikk også greit. Men når vi kom til førstbestilte hotell, måtte vi bli kjørt langt pokker i vold fra det til et annet hotell, fordi at det var… et eller annet var det. Husker/vet ikke hva. Så på det nye hotellet er det ikke fitness room, så da ble jeg ganske pissed. Håper heller på en joggetur i Hyde Park!

I dag har vi bare rukket å spise lunsj på Garfunkels og shoppet. Jeg fant faktisk FREM til Garfunkels i Oxford Street. Endte også opp med en del TBS produkter, converse og noen klær fra HM. Og thats all… Fant faktisk overraskende lite på Westfield, så i morgen blir det favoritter som River Island og New Look. Topshop skuffet nok en gang. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan folk kan mene at Topshop er så bra. Alle gangene jeg har vært innom, har det bare vært vræl. Men jeg fikk kjøpt to kjoler og strømpebukser fra HM! Kjøpte også en shorts og en jakke, som jeg må bytte. Shortsen var bare stygg på, og jakken var desverre ikke stor nok. Var en grå tøy-blazer som var utrolig fin, men den satt akkurat, og jeg vil ha den oversized, så da bytter jeg den heller. Må også bytte conversene, for de var for store. Damn it!

Gah, random innlegg. Har egentlig litt dårlig tid, for vi skal på musikal om to timer, og før det skal jeg sminke meg og spise. Snakkes senere med et tusen ganger bedre innlegg :-)

svetturist.com

Dagens ikke-klær fangst.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)