“Vi er bortskjemte, det er det vi er!”

25.07.2010 - 2:54 pm // Reise

14:47

Heisann ;-) Nå er vi endelig fremme i London! Minus en lang flytur (over to timer), så gikk reisen ganske bra!

Når vi kom på hotellet, ble vi mildt sagt sjokkert. “Room number five, here you go!” Jo, takk for deet! Trodde vi fikk rom på ground floor (aner ikke hva det er på norsk,) men neida! Her ble vi plassert i KJELLEREN! Rommet er så varmt at vi holder på og dø, i tillegg er det knøtt lite. Og badet, herregud, kunne skrevet en hel bok om den. I tillegg fikk jeg ikke internettet til å funke, og da tenkte jeg “faen heller! funker ikke internettet, takker jeg for meg.” Men så gikk jeg og snakket med herrekjøttet i resepsjonen, og da trengte vi bare passord. Etter flere (pinlige) forsøk fikk jeg det endelig til å funke, så vóila, internett = blogging! Slenger til slutt med et random bildet av mitt første møte med en engelsk syklende politi, så ikke innlegget skal bli kjedelig.

3 kommentarer to ““Vi er bortskjemte, det er det vi er!””

 1. Heidi:

  Haha, morsomt! :D

 2. Tor Martin Dyrøy:

  Ground floor = første etasje :P

  Han politikaren er så typisk brite, idiotisk skjegg, en visibility jakke og hjelm. Huff, rare mennesker med rare “Health and saftey” regler D:

 3. Martine Ruud:

  THANK U :D! Visste liksom at det var “bakke….. rommet`? med alle rommene liksom, som du sa, altså ETASJEN” men kom ikke på HVA jeg skulle kalle det :-p

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)