“Se så fint. Godt, godt!”

17.04.2010 - 2:58 pm // Hverdag

14:52

Heisann :-)
Begynner og bli en stund siden sist, men herreGUD, jeg er ferdig med tre prøveeksamener, og har den værste igjen- nemlig nynorsk. Herregud, er det en ting jeg virkelig ikke kan, så er det nynorsk. Går rundt og snakker nynorsk inne i hodet, i håp om at teksten jeg skriver på mandag blir litt bedre enn grei. Ellers så har jeg vært i stallen i dag, og hesten var en idiot av en dritt hest. Trenger ikke og si noe mer om det

Resten av dagen skal brukes til jobbing x3, nynorsk og det var vel det. Skal se reprisen av Gossip Girl, for jeg har begynt og ri på mandager når det går. Uansett, har nettopp ryddet rommet, så kan vel kalle meg flinka sjæl, take a look:
Og tilfelle du er sånn totalt retard som virkelig ikke skjønner en dritt, så er de nederste bildene etter ryddingen. Uansett, poenget er at jeg har vært FLINK!

Og forresten. Sitter med TVen på og der går smak med Stephanie Valente, og HERREGUD! SKYT MEG! “Oioioi, se de fantastiske fargene, dere! Godt, godt” og to sekunder etterpå: “Oioi, de fargene er jo virkelig fine! Oioi.” HAHAHA, nå sa hun nettopp “nå er jeg hos XXX, og det som er litt rart er at jeg kunne vært hennes svigerdatter, men det tror jeg ikke skal skje. Men hun krysser fingrene fordeom!” Men nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg skal se Gossip Girl, deretter skal jeg ha ett intervju pluss vanlig jobb. Later!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)